Special

 • A harp i did build for Sofie.

  A harp i did build for Sofie.

 • Het instrument is ontstaan bij het filosoferen over de eerste ervaringen van de mens die musiceert. Een stuk boomstam met bovenaan een houten lip die, onder invloed van de snaren, tegen de stam klettert. Het geluid is grommend en harmonieert schitterend met de ijle en flexibele stem van Myra Quelle.

  Het instrument is ontstaan bij het filosoferen over de eerste ervaringen van de mens die musiceert. Een stuk boomstam met bovenaan een houten lip die, onder invloed van de snaren, tegen de stam klettert. Het geluid is grommend en harmonieert schitterend met de ijle en flexibele stem van Myra Quelle.

 • Reeds jaren was ik geïntrigeerd door dit instrument. Goed gedocumenteerd en na een heerlijke werktijd kwam dank zij de hulp van Nanda DaSilva Brito dit instrument tot stand. De herontdekking van mijn keltische wortels.

  Reeds jaren was ik geïntrigeerd door dit instrument. Goed gedocumenteerd en na een heerlijke werktijd kwam dank zij de hulp van Nanda DaSilva Brito dit instrument tot stand. De herontdekking van mijn keltische wortels.

 • Miriam loves dolphins

  Miriam loves dolphins

Contact

Van Arteveldestraat 40
2060-Antwerpen
Tel. & Fax: +32 (0)3 6465500
GSM : 0498854758