Classic

 • Dit instrument is gebouwd naar een gamba van Barak Norman. Een akoestisch zeer sterk concept dat vaak gebruikt wordt voor de 7-snarige basgamba. Zowel de rug als de zijkanten, het klankbord en de hals, tot de stempinnen toe zijn gemaakt uit hout dat ik in de jaren 80 aankocht. De inleg is ditmaal sober. Een gesculpteerde ornamentatie in de achterkant van de schroevenkast en een sobere inleg in de toets en op de rug. Dit instrument heeft zowel een groot volume als een grote gelijkmatigheid in toon.

  Dit instrument is gebouwd naar een gamba van Barak Norman. Een akoestisch zeer sterk concept dat vaak gebruikt wordt voor de 7-snarige basgamba. Zowel de rug als de zijkanten, het klankbord en de hals, tot de stempinnen toe zijn gemaakt uit hout dat ik in de jaren 80 aankocht. De inleg is ditmaal sober. Een gesculpteerde ornamentatie in de achterkant van de schroevenkast en een sobere inleg in de toets en op de rug. Dit instrument heeft zowel een groot volume als een grote gelijkmatigheid in toon.

 • After restoration of a aartsluit belonging to Tim Burris ,previous a professor lute at the conservatorium of Antwerp, i build this copy for him.

  After restoration of a aartsluit belonging to Tim Burris ,previous a professor lute at the conservatorium of Antwerp, i build this copy for him.

 • Cello

  Cello

 • Klassieke Gitaar

  Klassieke Gitaar

 • Gamba

  Gamba

 • Barrok Mandoline

  Barrok Mandoline

 • JULIAN GOMEZ-RAMIREZ, EEN MANTEGAZZA EN EEN ANONIEM INSTRUMENT Een Julian Gomez-Ramirez, een Mantegazza en een anoniem instrument,alle van rond de helft van de 19e eeuw. Inlegwerk bijmaken, benen frets bijplaatsen, barsten dichtspieën er was een hele waaier technieken te gebruiken om de oorspronkelijkheid van de instrumenten terug te krijgen. Zalig werk voor een restaurateur

  JULIAN GOMEZ-RAMIREZ, EEN MANTEGAZZA EN EEN ANONIEM INSTRUMENT Een Julian Gomez-Ramirez, een Mantegazza en een anoniem instrument,alle van rond de helft van de 19e eeuw. Inlegwerk bijmaken, benen frets bijplaatsen, barsten dichtspieën er was een hele waaier technieken te gebruiken om de oorspronkelijkheid van de instrumenten terug te krijgen. Zalig werk voor een restaurateur

 • This chitarra battente is tuned as a renaissance lute but only has 1 bass in stead of 1 chanterelle.

  This chitarra battente is tuned as a renaissance lute but only has 1 bass in stead of 1 chanterelle.

 • BAS KRUL

  BAS KRUL

Contact

Van Arteveldestraat 40
2060-Antwerpen
Tel. & Fax: +32 (0)3 6465500
GSM : 0498854758